Koh Phangan - - Phi Phi

Har varit lite dalig uppdatering, sorry! ;)
Hade nagra jattebra dagar pa Koh Phangan. Heidi och ganget ar hur trevliga och roliga som helst - sa det var ju inga problem=) Pa Koh Phangan hangde vi pa stranden, at tillsammans pa kvallen och kanske gick ut.

Kom till Phi Phi igar=) Tog forst bat fran Koh Phangan i sondags, sa sov vi paa Koh samui en natt. Igar tog vi taxi till baten, baten till nat stalle och sen minibussar darifran til Krabi, typ 2-3 timmar. Sen bat fran Krabi till Phi Phi. Vi ar ju ca 16 stycken nu i det ganget jag ar med, men vi blir annu fler till och fran for dom kanner annu fler som reser runt. Sa ar ett stort gang;) skont att ha folk runt sig!   Varit nagra avantyr, och fler kommer det nog bli! Traffar massa kul folk fran overallt. Hadde ju tyvarr innbrott i bungalowen pa Koh phangan. Inte sa kul, men det ar en kant sak att det hander - och specielt dar under Full moon.Hade allt det viktigaste pa mig nar vi var ute och at, sa det var inget vardefullt pa rummet dom kunde ta. Men tyckte det var sa obehagligt sa jag stortade ner til hotellet dar Heidi( en norsk tjej som jag pratade en del med pa internett innan och som ar det ganget jag hanger med) och hennes pojkvan. Sov dar den natten och sen bytte jag boende. Sa da var det skont att ha dom. Det vara bara det att det var bara stora bungalows igen pa det stallet dar dom bodde,sa jag bodde som en drottning nasta natt ;) hi hi!   

Dagarna gar till; sola, bada, ata god mat, slappa, ga runt och kolla och fest;) Vill verkligen ta en bat lite runt har, sa det ska jag nog gora:) Dom andra har varit har sa mycket, sa far nog inte med mig nan mer - men klarar mig pa egen hand;)  

Ha det sa bra!!


Strandliv

Sager bara; hav, sol, varmt, bada, god mat, roligt folk och fest! ;)
Kan inte be om mer;) Har det super!

Laddar ner lite bilder til Facebook nu! =)

Koh Phangan

Heeej!!

aventyret fortsatter;) hi hi!! Sondagen i Singapore strosade jag bara runt, och tog det lugnt!
Blev steak sandwiches och ol pa "PRINCE OF WALES" . Satt och pratade lange med han som ager stallet, han ar fran australien egentligen, men bott i Singapore i 8 ar. Och det samlade sig mer folk, och vi var en stor gang som satt och pratade. Bland annat en lokal kille, som kanner han som ager stallet val,och nasta morgon tog han och hans familj mig med til "fagelparken" i Singapore + tva av hans kompisar. Saa trevligt - kul att fa se nat jag nog annars inte fatt med mig. Dom hade biljetter och han fragade alla som var dar om dom ville folja med. Jag hakade pa, hade ju en hel dag att sla ihjal i singapore.

Hans bror hade tva underbara sma barn. Sa otroligt ljuvliga. Vi belv kompisar direkt. haha!
Sen sa fixade de sa jag kom till flygplatsen i tid till mitt flyg. Hans mamma ville till och med ge mig middag, men det hann vi inte.Snalla!Och har trafrfat saa manga roliga manniskor. Nagra av dem kanske jag moter igen. =)

Igar kvall kom jag altsa till Koh Samui med flyg. Var lite krangel i pass kontrollen, eftersom ajg inte hade nan adress i Koh Samui. Men dom fixade hotell och sa var det okej. Men trottsamt nar man star dar och inte far komma igenom for att du inte har nat hotell:p

Imorse tog jag baten till Had Rin. pa Koh Phangan. Det er massor av manniskor har nu, pa grudn av "full moon", sa ganska svart att hitta rum.Men jag hittade ett efter bara en liten stunds letande, orkade inte leta langre med sacken pa ryggen i den varmen och det ar billigt. Et rum for mig sjalv, for 500 baht. Det ar inte mycket!!Men sa ar det ocksa pa storlek med en stadskrubb:P hahaha!lite storre kanske;)

Resten av dagen har jag bara slappat pa beachen, atait lunch pa en restaurant har och kollat runt lite. SKa traffa upp en nors tjej som ar har ikvall. Det ar fler som har hangt sig pa henne, hennes pojkvan och hans kompisar - sa dom ar ganska manga nu. Det blir kul! Problemet ar ju bara att jag inte har nan telefon, aldrig har traffat henne(bara sett bilder pa facebook:p haha) och det kan bli lite svart. Men jag vet var dm bor, och att de brukar ata runt 21. Sa tankte skicka ett meddelande fran internet till hennes mobil att jag vantar utanfor deras stalle vid 21. Sa far vi bara hoppas det blir bra;) annars far jag bara ringa henne. Det ordnar sig=)

Ha det sa bra sa lange!!

Singapore continues ....

Hej hej!! =)

Jag ar fortfarande i Singapore. Igar morse vaknade jag vid 0930. Packade bara ihop mina grejer och checkade ut fran hotellet, och akte till "little India". Fick tag i en sang pa andra stallet jag provade; "Prince of Wales". Trevligt stalle med en bar pa forsta vaningen och "dorm rooms" pa andra vaningen. Det ar fruksot indkluderat, sa jag fick i mig ltie frukost igar nar jag kom dit ocksa:) Fick min sang och nar jag a var installerad dar, hittade jag till ett resebyra och fick en flygbiljett til "Koh Samui", pa mandag kvall. Blir bra! Can't wait;)

Sen efter att den biljetten var betald och klar, akte jag till "sentosa". helt sjukt att dom har byggt en stor fake o bara for skoj skull! haha! Insane! Var bara i strandomradet. At  lunch och badade.

Igar kvall hangde jag pa "Prince of Wales". Traffade bland annat tva engelska tjejer, jattetrevliga!Vi satt ute i "tradgarden" till hostellet, till klockan 01-02. Idag ar det "sunday Session" dar. Live musik, gratis mat och billigare drinkar;)

Idag ska jag bara slappa, och hanga runt har i "Little India".

So long!

Singapore

hej hej!!

Jag ar i Singapore!Sjukt!
Kom hit igar kvall. Hela resan gick jattebra=)saa skont, hade sllskap av ett gang med norska ungdomar som ksulle till brasil. Vi hangde ihop pa flygplatsen i Paris. Shit vilken flygplats!! Enorm!Vi tog till ochmed tog inne pa flygplatsen fr att komma till var terminal :P haha!Big!

Pa resan fran Paris till Singapore sov jag mest. Lite dumt kom jag pa senare, da jag var framme pa kvallen har;p
Lag vaken nagra timmar mitt pa natten. Jag kom igenom kontrollen, fick tag i mitt baggage och tog en taxi driekt till mitt hotell. Det visade sig att jag inte hmanade i det basta omradet i Singapore. Bade den taxi chauforen och en idag har sagt att jag borde bo i ett annat omrade, det ar tydligen hor omradet det har....haha!!tack for den Kilroy!
Men hotellet ar rent, fint och man marker ingenting till det har. Och som chauforerna har sagt, det ar inte farligt har heller. Men har hallt mig inne sent pa kvallarna. Och imorn byter jag till "Little India". Det ar mer sentralt och massa backpackers som bor dar.

Borjade dagen idag med en trip till "Orchard Road". Shopping gatan i Singapore. Jag kopte ingenting, men strosade runt dar ett tag och bara kollade. Det ar sa gront och fint i Singapore. Som en sa; Singapore ar clean,green and safe. Det stammer. Efter att ha gatt runt dar ett tag, akte jag till "Singapore Zoo". Den har rykte pa sig for att vara en av varldens fianste djurparker och har vunnit massa priser. Ville se den! Sa dar var jag nagra timmar. Massa fina djur, tog massa kort! =) Sag show med californian sea lions och pingviner.Och en elefant show.

Efter Djurparken tog jag mig till "Chinatown", dar jag strollade runt i gatorna ett tag. At "Satay Chicken" fran en av de sma "food stalls" , gott!.

Vid 19.30 var jag tillbaka pa hotellet. var en runda pa internet efter att jag kommit tillbaka och har atit lite som jag kopte med mig.Ganska trott ikvall.har tagit en dusch och tankte sova snart.Tankte ga upp tidigt imorn och packa ihop, och aka til "Little India" och hitta ett rum/en sang.

Uppdaterar snart igen;)

Fix Fix

idag ska resecheckar, lite utländsk valuta(kontanter) fixas.
Ska också förbi apoteket, och fixa nödvändiga grejer. Snart åker jag;)



Min sista helg innan jag åker..

Då var min sista helg innan jag åker avklarad. Känns fortfarande hetl sjukt att jag åker nu på onsdag!Shit...
Lördag var jag hemma, pysslade lite, lekte med lilla sötisen och bara tog det lugnt.. På kvällen gick jag till mr special vid 23.30.

Igår var vi en sväng borta i stallet, och hälsade på hästen:)
Och sen såg vi skidor på tv, slappade, åt middag, lekte och bara var. Gick till my boy senare på kvällen;)
Känns ju typiskt att jag träffade honom nu. Men jag kunde inte haft det bättre och jag tror vi kommer fia det!
Tar det faktiskt lugnt när det gäller det.. vi känns trygga på varann <3

Gwen Stefani och Demi Moore

BLACK BEAUTIES photo | Demi Moore, Gwen Stefani

Lördag..

Bara tagit det lugnt hela dagen hittils. Kom hem från min mr right vid 12.30.
Helt sjukt att jag har hittat nån, nu äntligen var det min tur;)
Hihi!! Helt insane.. men såå sweet ;)

Bara ätit bullar, kollat lite tv, surfat på nätet och annat småplock.
Får se vad resten av dagen kan bjuda på. .  .


Fredag..

Igår var jag hemma, med kusinen och sonen, som är här nu en vecka.
Jag lekte med honom, och vi ahde jättekul - och så stångar han i en hylla!Han fick ett litet jack i pannan.
Jaha!Det var bara att köra raka vägen till sjukhuset i Drammen.
Fick sy två sting!så lämna inte era barn med mig. . Då vet man inte hur det kan sluta.

Men det gick fort, och vi åkte raka vägen hem igen! Sen så sov han länge - flera timmar.
Sis kom hem från skolan, vi lagade lunch och kollade lite på tv.
Så åkte jag och handlade mat, vin och mors dag present.. Morsdag här i Norge, på söndag!

Vid 1830 satte vi oss vid bordet - allihopa + Mr special :)
Han har redan träffat mamma, pappa och syster två gånger, så igår blev tredje gången.
Det var jättemysigt igår kväll. Åt fondue, drack lite vin och satt vid bordet länge, och bara pratade.
Så var det "nytt på nytt", ett tv program, humor program. Vid 23 eller nåt, gick jag och mr specia hem till honom;)


Sista dagen på jobbet

Sista dagen på jobbet,var som sagt i torsdags. Dom är såå himla söta på jobbet=)
Alla åt lunch samtidigt, och då trollades det plötsligt fram presenter,bullar, crossainter, kaffe och kort och ballonger till mig!! Åhh.... Dom är verkligen toppen!

Jag fick en flaska rödvin,en solkräm till ansiktet,en ränsande mousse till ansiktet och en bok - "tusen strålande solar"(av författararen til "The Kite runner"). Efter maten, blev det choklad croissanter, bullar och kaffe!!
Fick så många firna ord under dagen*GLAD*
Och fick godispåse av kocken som jobbar cafeterian:) Massa choklad,dammsugare,tuggummi, och en söt liten lapp till mig! ;)

Hur kan man annat än att komma tillbaka til ett sånt ställe?
Har haft det så bra de här månaderna! Dom kunde inte ha gett mig en bättre arbetsplats.
Tack Tack!!

BLOGG DESIGN!!!

Nån måste hjälpa mig!!
Har inte tid eller intresse själv, och min blogg ser ju inte ut!
Nån som vill hjälpa!?!?

Vore snällt!

Coool

Hon är såå cool!! ;)
Och hon ska tydligen följa med Kanye West på hans turné. yey!

GO, GO, GO photo | Rihanna

A whole week went by

Att jag aldrig kan bli bättre? som jag säger att jag ska bli - på att blogga!
Men man ska ju inte blogga för att blogga - det ska vara ett inlägg när man känner för det.
Så det får bara gå sin gång.

Hela förra veckan, var det jobb,jobb och bara vara med familjen, och sålart mr special:)

Det händer mycket just nu, jag hinner inte med:P haha!
Jag har ledigt imorn, sen har jag min sista dag på jobbet på torsdag!Sjukt!:O
Min kusin är här, med världens sötaste son - en vecka framåt=)
Jag åker nästa onsdag - det är grejer kvar att fixa!

Oh my god, jag åker nästa onsdag!
Har inte den blekaste.. vad håller jag egentligen på med? hahaha.. hur ska det gå?
Den som lever, får se ;)