An old hunk;)

ITALIAN STYLE photo | George Clooney

George Clooney ankommer Venezia, för venezia filmfestival.

a walk in the park

A WALK IN THE PARK  photo | Angelina Jolie

Angelina Jolie med Shiloh på armen i Central Park :)

Flyger iväg

Hola!

Veckan har som vanligt bara flugit i väg!På onsdag slappade jag väl i egentligen bara hela dagen..
*tänker* joo.. tror inte det hände så mycket då. Igår var jag på intervju på ett nytt företag - fick inte det förra jobbet jag var på - kl 10 på morgonen.. Efter det hälsade jag på en ganska nyfunnen kompis som jobbar i samma område, så styrde jag bilen mot Ikea.. Var ju några delar dom inte hade i tisdags. Och nu hade dom fått in dom! inte dåligt..

Ni skulle ha sett mig.. Det var själva garderoben liksom, stammen altså . Fy farao vad tunga o långa alla delarna var!:p haha!Jag kunde ju bara drömma om att få baxat in dom i bilen.. Jag försökte verkligen, men var tvungen att ge upp. Dom var för långa och breda också.. Får inte ner båda sätena i bak. Så det blev till att beställa hemtransport från Ikea, kommer idag efter 16 nån gång.

Jag handlade lite mat på vägen hem också, och då ringde dom från Manpower och sa att jag fick jobbet!!
Weee... så nu har jag ett jobb - börjar på måndag!! :D

Idag har jag fixat lite här hemma, varit i väg en sväng.. Bland annat en sväng på systemet och i en blomaffär. Köpte en stor och jättefin blombukett till mamma och pappa! Dom har brölloppsdag imorn - 23 år!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer!Få se.. tror det blir lugnt. Blir iallafall tacosmiddag med familjen:)
Imorn blir det iallafall fest ;)

Ha en suverän helg allihopa!! min börjar nu;)


tisdag

tjoho!!

Varit på
Ikea idag.. Det är kul!! :)
Med mami och syster!Köpte garderob till henne och lite annat dill.. Det hamnar alltid lite mer än man tänkte sig i vagnen när man är på Ikea. Det går liksom inte att förhindra..

Annars har jag inte gjort mycket idag heller. Hoppas på att höra från Manpower imorn!
Det vore ju ganska nice med ett jobb.. Men hey - jag har semester;)
Hade man haft pengar kunde man ju åkt iväg på nån sista minuten resa eller nåt..
Fatta vad underbart!!

Idag däremot..

...har jag inte gjort  mycket.. pysslar lite i mitt rum.. Men effektiv är jag väl kanske inte;)
Men har ialllafall gjort lite.. Och jag plockade ju ur diskmaskinen förut..hahaha!!
Men när det gäller sånt här, tycker jag om att ha tid på mig.. kunna gå o plocka lite och pyssla..

Lovely

Tjolahopp

Det har varit en riktigt bra helg!
På lördag blev det grillning med familjen, sen åkte jag in till Oslo med bilen. Mötte up Nine och några andra, som satt ute och grillade.. Vid 22 ungefär gick vi till Chatau Neuf  - det var en stor studentfest där - var inte mycket folk när vi kom, men efter ett tag fylldes det snabbt. Vid 00.30 bestämde jag mig för att åka hem.. Höll mig nykter för att jag skulel köra bil och det var lite halvdött på Chatau Neuf. Men några kompisar hade fest här ute, så jag åkte direkt dit istället, var väl där strax innan 01.30 nån gång. Var ett litet gäng, men med dom personerna behövs det inte mer:p
Haha!! oj oj... tokiga allihopa!

Där var jag väl till runt 5 eller nåt, men orkade inte gå hem.. så jag och två kompisar sov i en buss med sovplatser. tokigt det kan bli.. men aja, bättre än att gå hem i kylan - var skitkallt- och fick sova. Sen vid 09.30 igår morse körde jag hem. Gjorde frukost till hela familjen. Åt med dom, sen slängde jag mig i duschen, bytte om och blev hämtad av Silje och Kenneth som var med på lördagskvällen. Vi och en till åkte in till Oslo, till Øvrevoll.. Det var derby där igår..Jättetrevligt!Var sol, massa folk och jättefina hästar! :)

Kom hem vid 1915 eller nåt.. bytte om, slänge i mig lite mat- tog väl kanske 15-20 min sammanlagt- och åkte ner till Silje och Kenneth.. Där såg vi film, åt godis och pratade..Mysigt!

Absolut varit en trevlig helg!

hoppas ni också har haft en trevlig helg:)


L.C

EAST COAST SWING photo | Lauren Conrad

Nice outfit!! =)
Lauren Conrad på manhattan i New york !

Gavin Rossdale & Gwen Stefani

A SWEET ESCAPE photo | Gavin Rossdale, Gwen Stefani
Satan vad snygga föräldrar han har.. Eller vad tycks? ;)

En vecka bara försvann

Redan lördag!!shit, vad fort tiden går.. Jag hinner ju inte med!
Jag har mest bara njutit av dagarna sen jag kom hem.. har inget jobb just nu, så inget att göra..
Har letat jobb, pratat med manpower, besökt stallet och Marthe, varit på intervju, handlat mat och larvat mig på facebook.. haha!där har ni typ vad jag har gjort sen jag kom hem.. dammsög i går också föresten;)

Igår kväll slappade jag bara här hemma - såg "apocalypto" med syrran.. Verkligen en bra film!
Några äckliga scener - uuääkk jag gillar inte blod och inälvor och sånt..:p - men den var verkligen bra! :)

Idag har jag  än så länge bara gått med hunden.. Och pratat med janina på msn!
Saknar faktiskt Lkpg lite.. eller i egentligen tror jag mest det är livet och kompisarna jag saknar! Inte staden så mkt.. OCh det livet kan man få andra ställen.. haha! Men just nu har jag det bra här hemma också... får förhoppningsvis ett jobb nu om nån vecka eller nåt, och då blir det ännu bättre =)

Ikväll vill jag ut!! Helst i Oslo.. hoppas jag får med mig nån bara.. verkar vara lite segt!!
Jag vill ut , jag vill ut!! ;)

Grekland 2007

Kom hem natt till tisdag, men har inte orkat uppdatera förs nu!
âr ju så mycket att skriva, och jag vet liksom inte riktigt vart jag ska borja!haha...

Men vi kom u ner den 7 augusti(klockan 1 på natten, därför den 7), var framme i Nidri på Lefkas klockan 01 på natten ungefär... Vi fick vårat hotellrum, och slängde in vårat baggage där.. vi bytte om snabbt och sen gick vi till El Greco. Där var ju D på jobb som vanligt=) Såå kul att se honom igen!vi hälsade, men han var inte riktigt klar på jobb... så vi gick o kollade läget på sailinn så länge - discot i NIdri- sen gick vi tillbaka o mötte D vid 0230 eller nåtning.. Vi åkte till ett ställe utanför Nidri - et ljuvligt ställe med jättefin trädgård, pool och poolbar... så läckert!:)
haha...hade skit kul där..vi fick jackor från stället allihopa, och jag tog med mig några tändare också:P

Kommer inte rikigt ihåg exakt vad som hände vilken dag, men kommer ju ihåg allt iallafall!
andra dagen blev vi iallafall  presenterade för Nix av D. Nix var en ny italiensk bar, där världens läckraste italienare jobbar.. jag skämtar inte - dom är totalt gorgous båda två!! ;) oj oj.. tror ni vi satt där en del eller? ;)
På dagarna låg vi på stranden, solade och badade!Var på stranden i Nidri, förutom en dag då vi åkte till kathisma med några som hade bil.. han körde runt hela ön så vi fick se den runt hela=) Snällt!
Vi tänkte på nån båttur, men tog ingen.. vi har varit på en.. och båtarna går ju typ till samma ställen..
På kvällarna åt vi runt 22-23 tar ju gärna en eller två timmar, specielt på El Greco ;)
Vi gick antingen hem en sväng efter det, eller gick och tittade lite.. Vid 01-02 gick vi ut igen.. antingen gick vi till Nix först och sen till sailinn...eller bara direkt till Sailinn. Italienarna som vi har träffat där nere kom ju ner i år igen:) Så vi träffade dom varje kväll... antingen träffade vi dom på vägen till sailinn, och åkte runt med domi bilen ett tag och sen till Sailinn. Eller så träffa vi dom när vi kom till Sailinn=) Georgio som är sonen på hotellet vi bor på träffade vi också i år igen, och hans kompisar!  Efter Sailinn blev det som oftast til Petrino, kanske stoppade vi på Nix på vägen dit.. Ramlade som oftast inte in dörren hemma förs vid 06-07 på morgonen. Det är så det ska va ;)

Vi tog fallskärm efter båt i år!! En helt otrolig känsla att hänga där över vattnet, ca 130 meter ca. Jag och Josefin tog tillsammans :) glada att vi gjorde - vi var lite nervösa innan:p hihi! men vilken känsla!

Måndagen 20 kom - Gud vad fort det gick! Skulle ha varit ute ur rummet kl 10!! OMG! vi frågade om att få behålla det ut dagen mot att man betalar, men det kunde hon inte i år för det kom så många gäster redan på eftermiddagen.. Men jag och syrran fick sova till 12 ;) snällt! när vi kom ut ur vårat rum hade alla andra redan ställt sitt baggage nere i lobbyn, och tanten hade städat.. hehe

Såå härligt att vara tillbaka!! Känner många där nere nu, och alla är så trevliga och snälla mot oss!
Men det är klart, vi är ju turister:P haha.. men italienarna är ju iaf också det.. hängde typ med dom varenda dag=)
Ett härligt gäng!

Mer skriver jag inte nu... men lite bilder ska ni få!

image180
Från stranden i Nidri

image181
Utsikt över Agios Nikitas

image182
Syster med italienarna vi känner :)

image183
The sisters



Tomorrow is the big day

Imorn åker jag till Lefkas med syrran!! :)
Så idag har jag bara packat hela dagen typ.. Ska bli såå kul ;)
Lovar att ta massa bilder och skriva när jag kommer hem! =)

Dagen idag

Idag har jag..
- fixat och ordnat här hemma hela dagen...
- ätit jättegod middag med my parents (grillad lax..mm)
- sett Babel med mamma, med et glas vin till ;) 


 

Oslo dag

Igår var jag först hos vetrinären med hunden - tog bort stygnen i örat. Det har läkt jättefint:)
Sen åkte jag hem med henne, bytte om och så körde jag inn till Oslo.. parkerade ho sen kompis faktiskt och tog mig därifrån in till centrum.. haha, då slapp jag parkeringspengar och bompengar.. Jag hade ju ingen aning om hur länge jag skulle bli i Oslo så det var bättre, för då slapp jag tänka på bilen..=)

Jag gick runt ett lite tag, tog en kaffe med en kompis och hittade faktiskt bikini!=) Good!!
Sen träffa jag Maggieaker brygge - vi satte oss på "Front" i solen..Nice! Satt där två timmar typ och bara pratade...mysigt!Sen vid 17 ungefär lite senare kanske, kom Andrea också =)
Vi satt där till typ 19, då gick vi till deras lägenhet - där vi åt lite.. Innan jag och Andrea gick till Frognerparken och Maggie pkte för att träffa sin boy, dom skulle till han föraldrar. Det var så sjukt nice väder i Oslo igår, så i parken var det sjukt mycket folk! Vi träffa dom vi skulle och slog oss ner i gräset med dom:) Jättetrevligt!

Vid 22 gick dom vidare och jag tog mig till bilen, och åkte hem! lite tråkgit att man int ekunde hänga på ut..
Men hade lovat att vara hemma lördag med min bil..Vi skulle köra en del grejer med den! Så är det väl bara..
Tar det igen nästa gång;)

Men jag blir så sjukt sugen på att bo i Oslo!! åhh.. jag har alltid tyckt om den staden såå mycket!! Och nu bor flera av mina kompisar där i lägenheter och man bara " jag vill också!". haha!! hur kul hade inte jag, Andrea och Maggie haft det då? ;) fan, det hade varit kalas;) Det är inte bara därför - Oslo är nog bara staden i mitt hjärta <3

Ciao

Greece, here I come ;)

image178 image179

Snart åker jag till Grekland - Lefkas!! Weeee
Åker på måndag - bara fyra dagar!! =)

=)

Veckan bara försvinner.... det går så fort!! Redan 2 augusti!
Sista dagen på jobbet gick jättebra!:) Fick höra från hon som jobbar där, sen - att jag hade gjort et jättebra jobb!=)
Kul att höra!Det var väldigt lugnt på jobbet.. jag gjorde det som skulle göras, sen vid 16 åkte jag hem.. tog det bara lugnt - ganska trött!

Igår slappada jag bara hela dagen typ.. jag låg vaken till 2 på naten o läste Harry Potter, så igår sov jag till 11 typ.. Sen gick jag med hunden, och slappade lite! Så lite senare på förmiddagen/eftermiddagen åkte jag till en kompis och var där resten av dagen:) vi bara slappaade med pizza, bulalr, godis och film.. Mysigt!!

Idag har jag varit i väg o fixat lite grejer.. Bland annat handlat mat med mamma, beställt några delar till våran diskmaskin som är sönder och hunnit med att shoppa lite kläder;) är ju rea överallt ju!! Helt otrolgit vad butikerna säljer ut...! 

Vi funderade på att gå på bio ikväll, jag och syster.. men vi tar det en annan gång! 
Såå skönt att bara ta det lite som det kommer och slapp.. haha!! 

Ciao