Spanien

Nästa vecka är vi i Spanien! Weee!:) Ska bli såå otroligt skönt!
Ser verkligen fram emot det! Vi åker nu på lördag, och kommer hem nästa lördag. Ska hälsa på älsklingens pappa och nya som har hus där nere. Byggt nytt! En vecka i Spanien kan ju inte bli annat än bra! =)




Update

Kragerø blev bra!:) Bara myste och slappade hela helgen. Fick också träffa tva av hans kompisar, som jag inte hade träffat än. Trevligt! Blev lite utgång, både fredag och lördag. Men nu är det ganska lugnt där på den här tiden av året. Sommar turisterna har åkt hem. Men vi hade trevligt iallafall. VI satt ute på älsklingens veranda till långt ut på kvällen, drack lite och på lördagen grillade vi också :) Haft en härlig helg i Kragerø. På lördagen gick vi upp till en topp (ett berg), och när vi kom ner igen badade vi i ett vatten. Skönt!

Kom hem vid 00. söndag kväll - bums i säng.
Jobb igår och idag. Full fart!

Hoppas alla haft en bra helg!

Ciao

Kragerø

Kragerø again!Blir härligt. Bara jag och älsklingen. Hans mamma åker bort, så vi åker ner och myser där i helgen. Åker ikväll(hoppas vi slipper det värsta av kö). Ser fra emot en mysig helg, med god mat, läsa, slappa och antagligen utgång på lördag. :) Låter väl bra?;)

Vad ska ni göra i helgen?

Nu är det ju först jobb som gäller. Hepp! Sätt fart, Carro! ;)

Ciao

The Hills

The Hills season 4 började igår, eller dom sände första avsnittet måndag kväll i Usa.
Jag har redan kollat ;) Tror det kan bli
smaskigt


Long time no see

I'm back!Idag är första dan på jobbet igen!:) Känns faktiskt okej att vara tillbaka!
Men varit grymt skönt med två veckors semester!Har bara slappat, njutit och haft det skönt i 2 veckor.
Har bland annat; flyttat med allt av vad det innebär, varit i Kragerø en vecka - plaskat rutn i regnväder,festat,myst med pojken, slappat, sett lite OS, ätit god mat, njutit det lilla vi fick av fitn väder, shoppat och bara varit. Härlig härligt!

Men nu är jag tillbaka. Hur har ni haft det? =)
Måste jobba på lite nu. En del som måste tas fatt i. Tror jag ska svänga en liten trip till M & P, måste hämta ltie post och säga hej. :) Eller så blir det imorn.

Vad har ni för planer? oohh.. Nån som har en rolig lista till mig? ;)

Ciao



Semester!

Jaaa... Nu har jag semester!! hihi!! :)
Har flyttat hele helgen, sen torsdag kväll ungefär. Så är helt slut. Igår kväll var jag så slut så jag knappt orkade stå på benen! :P Haha! Lite bättre idag - men sliten!Men blir jättebra i vårt nya hus! Blir såå mysigt o fint, bara vi är 100 % i ordning. Blir ny soffa också, skall få en ganska ny och fin soffa av en kompis till älsklingen. Så kommer nog trivas max på det nya stället! :) *glad*

Hur är det med er? Har alla haft sin semester?
Ska bli grymt skönt med 2 veckor nu!Nu dom första dagarna ska vi bara plocka och pyssla på nya stället. Antingen åker vi till KRagerø den här veckan, eller nästa. Inte riktigt bestämt oss, men det blir några dagar där!Och då blir det en dag i djurparken i Kristiansand!*hoppar upp och ner som ett lite barn* =)

Ha det så bra nu allihopa! Njut! ;)