Smögen/Kungshamn

Hej!

Varit i Smögen/Kunghamn i helgen. Yeah! Haft en underbar helg.
Kom dit i torsdags, var framme i Kungshamn runt 1600. Kusinen och en tjejkompis hämtade mig där. Vi handlade lite mat, och så åkte vi hem till våran kompis där vi bodde. Vi slappade ltie i trädgården i det fina vädret, duschade, lagade tacos och åt middag. Eftervart bytte vi om och fixade oss, sen på kvällen abr det ut i Smögen. "lagergrens" var där vi hängde varje kväll ;)

Fredagen tillbringade vi på Hovenäset. Låg på bryggan och solade, och badade hela dagen. Åkte hem vid 16, åkte till Hunnebostrand. Där köpte vi räkor, aioli,bröd++ Åkte hem, duschade och sen åt vi. Frossade i räkor, aioli, röra, bröd och avocados. Så gott! Mums! :) Sen bar det av till förfest emd några andra, sen lagergrens igen!

Lördagen var vi också på Hovenäset , till runt 15. Då åkte vi till Smögen och gick runt där lite. Tog en macka på ett café, gick längs med bryggan och köpte med oss räkor. Igen! ;) Hihi! Såå gott! Man måste njuta när man är på väskusten!
Åt räkor igen, fixade oss och gick ut igen! Hade bestämt oss att vi skulle sitta på klipporna i lördags, så det gjorde vi - även om det regande lite:P Men ska man, så ska man!

Igår åkte vi hem! Trötta, men nöjda!
Jätteskönt att komma hem! Men haft en jättebra helg! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback