"tvilling-själ"




83528-10

lite sent att se hur mitt år ska bli nu :p men kan ju se om det har varit rätt så här långt.. och nåt av det stämmer nog faktiskt! *hmm*

TVILLINGARNA 22/5?21/6
I år är du offer för din egen framgång. Liksom en tävlingsdeltagare i ett spel, som hela tiden antar nya och svårare utmaningar innan hon till slut misslyckas och förlorar det pris hon blivit lovad, fastnar du i en spiral av ansträngningar, framgång och belöningar som tar dig längre än du själv vill. När du når en punkt då du inte längre har roligt och du känner att du skulle behöva klona dig för att räcka till vet du att det är dags att sätta stopp. Du behöver återgå till den nivå då du fortfarande hade kul och kände att du kunde bidra med något. Utmaningen är naturligtvis att skära ner på alla åtaganden utan att hela tillvaron kollapsar, och det är inte lätt.

KÄRLEK
Ditt privatliv går igenom två tydliga faser, som två utvecklingsnivåer i ett och samma förhållande eller två olika förhållanden. Den första börjar tidigt på året då den ena parten lämnar en känslomässigt tuff tid bakom sig, och den andra erbjuder vänskap och sympati. Inom några veckor går relationen in i en ny fas och i mars står det klart att ni har olika ambitioner. Ni behöver göra kraftfulla ansträngningar för att få förhållandet att överleva. Det gör ni också, först i april och sen under sommaren. Efter en tids vånda i augusti erkänner ni att det är över. Du märker att separationen gör mindre ont än du trodde. I september känner du dig också känslomässigt hemmastadd i dig själv, glad över din frihet men inte aktivt på jakt efter en ny kärlek. Det är naturligtvis då som frestelserna dyker upp och förr än du anat har du inlett en ny relation. Den känns mer genuin; ni har gemensamma värderingar och instinktiv förståelse för varandras behov. Det blir bättre på alla sätt!

ARBETE/PENGAR
På yrkesfronten är det dags att göra några förändringar ? men det är viktigt att ta ett steg i taget och inte göra för mycket på en gång. Motstå frestelsen att göra varje steg till en oåterkallelig brytning med det gamla och fokusera på framstegen. Den viktigaste tiden är i september då ett oväntat bakslag gör dig rädd för att du gått för långt. Vågar du bara fortsätta kommer du att upptäcka att du fortfarande kan nå ditt mål.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback