come estai?

här är det bara bra=)
kom hem till Linköping i går kväll efter en lång - jätterolig helg- i italien:)

Torsdag åkte jag hem till norge, torsdagskvällen packade jag och in syster och fantaserade om helgen..
fredag tog i flygbussen till flygplatsen, checkade in och strosade runt lite på taxfree..köpte en flaska vodka till dom.

när vi väl var framme, och vi satt i bilen till venegono superiore, utanför milano, gick det upp för mig att jag faktiskt var i italien!=) *wee* fredagen åkte vi till en annan by, Varese, där vi åt jättegod pizza och härlig italiensk efterrätt!*mums* vi fick också varsin ros;) vi åke hem och drack varsi drink med vodkan, och satt och pratade.. spelade ocskå lite psp.. kvällen slutade runt tre-snåret..

Lördag, efter en lite sen start på dagen, åkte vi och handlade mat på et supermarket..
hemma igen, gjorde dom jättegod pasta till oss:) på eftermiddagen åkte vi til milano, kollade lite i de affärerna som var öppna, strosade runt.. vackert!!!
Gick sen och satte oss på et ställe där vi åt lite smått( jag och syster åt bruschetta, dom anda sandwich), och drack drinkar.. jag drack såklart strawberry daquiris;) men provade också peach daquiri, och den var jättegod!!! åkte hem vid ett.. och la oss vid tre...

Söndag åkte vi till Sveits,Lugano, såå otroligt fint där!!jättevacker stad!!
vi strosade runt, åt lunch på Mc donalds - där dom började prata med två främmande damer om oss:p - sen var vi också inne på ett casino!! kul att ha sett det.. spelade nte, men det gjorde dom andra, så jag va den stöttande tjejen brevid:P haha.. stog mest och kollade på alla dom snygga killarna som var där och spelade ;) 

Måndag tog vi det bara lugnt.. han som bodde där, jobbade... vi hämtade honom på jobb, åt pasta och sen åkte dom två andra hem till Napoli.. vi tre andra som var kvar låg bara i soffan och degade typ, la oss vid tio.. men var uppe i gen tisdag morgon vid 0330.. var lite problemer med hur vi skulle komma till flyglatsen.. nästan så det inte gick ihop!!men vi hann precis med planet!!*phhhuuu* 0955 vaar vi på platsi planet, 10 gick det..haha!! Var på flygplatsen 0900.. oj oj .. 

men helgen har varit så bra:D 
är bjudna till Napoli nästa år, och det är ju där alla vi känner i egentligen är!
så det kan bli galet... *ler* 

ciao!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback